Na jaren als arbo-adviseur voorlichting te hebben gegeven over gezondheidsbevordering in de arbeidsomgeving vond ik het tijd om mij verder te ontwikkelen. Door bedrijfsartsen werd ik bij reïntegratie trajecten ingeschakeld om te adviseren in de arbeidsomstandigheden. Ik zag het als een nieuwe uitdaging mensen preventief te gaan begeleiden en coachen in plaats van curatief en heb ik mij verder verdiept in een gezonde leefstijl. Voor deze koerswijziging heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals Health Counseling, gewichtsconsulent, trainer voor stoppen met roken en Toegepaste Psychologie.


Met het vak vitaliteitscoach had ik echt mijn passie gevonden en ik besloot mijn werkomgeving te verbreden. Naast mijn eigen praktijk Gezondkiezen werk ik dan ook als Vitaliteitscoach bij een grote financiële instelling. Daar werk ik samen met oud topsporters in het vitaliteitsprogramma van die organisatie.

Dit smaakte naar meer en samen met fysiotherapeut- /hardloopcoach Aalbert Mintjes ontwikkelde ik specifiek voor het bedrijfsleven het vitaliteitsprogramma Hardloopvitaalcoach.


Inmiddels heb ik een flinke dosis ervaring op het gebied van individuele coaching en groepstrainingen. Door mijn praktische instelling en enthousiasme weet ik deelnemers te motiveren tot gedragsverandering.


Privé ben ik moeder van twee kinderen en weet ik hoe het is om een drukke baan met een druk gezinsleven te combineren. Sporten mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. In het weekend sta ik als supporter van mijn kinderen langs de sportvelden en zelf ben ik graag actief als hardloper. 


 

Esther Vos

VitaliteitscoachMijn favoriete links

  1. hardloopvitaalcoach.nl

  2. papendrecht.net

  3. hetomslagpunt.nl

  4. voedingscentrum.nl