Welkom


Welkom bij gezondkiezen coaching. Ben je je bewust van alle keuzes die je iedere dag maakt? Thuis en op het werk? Veel van de keuzes die je bewust maar vooral ook onbewust maakt hebben direct en indirect invloed op je gezondheid en vitaliteit.

Misschien weet je precies wat de juiste keuze is maar lukt het je niet om de verleidingen van de “verkeerde” keuze te weerstaan. Of misschien ontbreekt het je aan de benodigde kennis om de juiste keuze te maken. In beide situaties kan gezondkiezen coaching jou ondersteuning bieden.Koers bepalen


Gezondkiezen coacht je om de regie weer in eigen hand te nemen. Jij bepaalt het doel. Wat wil je bereiken? Wil je bijvoorbeeld je stress verminderen, je energieker voelen, beter slapen, stoppen met roken of meer bewegen? Zolang het maar om jouw vitaliteit gaat! Samen maken we een plan van aanpak om je doelstelling te behalen. Gezamenlijk bepalen we de koers naar jouw bestemming.


Kijk bij het tabblad Coaching voor meer informatie zodat je de begeleiding kunt kiezen die bij jou past. Hier begint dus al de eerste keus voor een gezonde leefstijl.